Скъпи жители на община Пещера,

В днешния ден се сформира новият състав на Общинския съвет на  Пещера. Ден, в който положиха клетва в името на добруването на своите съграждани, тези които успяха по различни начини да съберат необходимата народна любов, за да се именуват общински съветници. Животът е шарен, Общинският съвет също. От тук нататък предстои работа. Друг е въпросът кой, как ще работи и за каква цел. Колко е слушал и повтарял думите от клетвата, разбирайки отговорността, която поема или просто е повтарял сричките, без да ги осмисля. Времето ще покаже…

Аз и колегите ми от ПП ГЕРБ приемаме тази отговорност с цялата ѝ тежест и с мисълта за онези наши съграждани, които дадоха доверието си на нас, подкрепиха програмата ни за управление и повярваха, че по-доброто предстои. 

И сега когато стана ясно, че ще бъдем в опозиция, ще се стремим да оправдаем това доверие с рационални действия и с вярата, че смянатая която бе осъществена в общинското ръководство ще доведе до надграждане на всичко постигнато с много труд и високо професионално управление. С надеждата, че модерното и функционално административно управление, което доразвихме, ще бъде съхранено със стремеж за още по- високо развитие. Вярваме и се надяваме, че това ще се случи. Ще бъдем конструктивни, но и коректив ако това не стане.

Искам тук да благодаря на всички онези над 4 000 мои съграждани, които повярваха в мен и дадоха гласа си, за да продължа с екипа си да правим добри неща за Общината. Гласът ви не е загубен скъпи хора, защото именно тези гласове ме мотивираха да остана в Общинския съвет и да защитавам заедно с моите колеги от ПП ГЕРБ, десните политически възгледи, европейските ценности и стандарти за демокрация и граждански права, с идеята за следване на европейските политики за растеж.

Искам да пожелая успешен мандат на новия Общински Съвет, който да работи с повече мъдрост и разум, с повече прагматичност и по- малко емоции!