Скъпи съграждани,
Ето че предизборната кампания за местни избори ще свърши в Деня на народните будители. Надявам се това съвпадение да не е случайно. Защото днес отново имаме нужда да бъдем будни. Да не допускаме да скриват от взора ни доброто и полезното, направеното и планираното! Много неща се изписаха и изказаха в тази кампания. Най-хубавото от всичко е, че ме познавате и знаете колко от това беше лъжа и грозни опити за манипулиране на вашето мнение.
Във всеки един момент от своя живот съм бил открит и съм бил отговорен пред това да се държа достойно и да не опетня името на моите обикновени, трудолюбиви и добри родители. Всяка стъпка в професионалния си живот съм направил сам, без протекции. Това ме направи реалист и ме научи отлично да разпознавам истината от лъжата. Но ми даде и увереност да познавам собствените си възможности.
В неделя вие ще избирате – между личности, идеи и принципи. На 3 ноември изборът ще е бърз – в Пещера бюлетината ще е само една, в Радилово и Капитан Димитриево – 2. В цялата община на вашето доверие ще се надяваме общо шест човека. С двама от тях- работихме заедно един мандат. Бяхме представители на различни партии, но правехме всичко, в името на нашите съграждани. Защото, прекрачвайки прага на общинската администрация или кметството, ние вече не принадлежим на партия, а на всички хора от нашата община. Аз не съм политик, а работник. Преди 4 години минах успешно интервюто за работа пред вас. Днес отново съм пред вас, моите работодатели, вече с предимството на натрупания опит в местното самоуправление, но и като човекът, който, образно казано, си е подредил къщата – имам екип, имаме точен и ясен план какво трябва да правим през следващите 4 години. И този план е съобразен с конкретните възможности за нашата община за финансиране на нашия план.
На 3 ноември излезте отново, идете до избирателните секции и изберете кой да управлява община Пещера през следващите 4 години.
Преди финала на кампанията искам да благодаря на всички вас за подкрепата на първия тур на изборите, на ПП ГЕРБ, че отново заложи на мен, като кандидат за кмет на община Пещера и на всички които работиха неуморно в кампанията.
И в края, но не на последно място, Честит празник! Днес българинът отдава своята почит към онези светли личности в нашето минало, които изградиха и съхраниха нашите духовни ценности и културното ни самосъзнание на българи!