Заставам с открито лице днес, в края на предизборната програма. Така, както стоях винаги през последните 4 години. Защото никога не съм приемал това да съм кмет като привилегия или каквото и да било друго различно от работа. За това ми допадна и слоганът на ГЕРБ –Работа, работа, работа. Защото това правихме с моя екип. Свършихме много. То е видимо. Всички наши проекти бяха свързани с дейности, които се виждат и непрекъснато сме били под контрола на гражданите. Искахме да има достъпна администрация и го постигнахме. Искахме да се извърши цялостен ремонт на околовръстното шосе и благодарение на подкрепата на правителството това вече е факт. Ние не просто ремонтирахме, а направихме нов път. Исках максимално много обществени сгради да бъдат санирани и го постигнахме. Близо 50 жилищни сгради са енергийно ефективни и стотици домакинства днес живеят по-добре.

Сега искаме да подменим цялостно уличното осветление, с икономичното LED осветление. Искаме да обновим два от големите квартали на Пещера – „Изгрев“ и „Сахата“. Искаме да асфалтираме улиците, за които вече сме изработили проекти. Искам да осигуря спокойни старини на нашите по-възрастни и самотни съграждани и вече сме стартирали процедури, за да изградим Старчески дом.

Искаме подобрена жизнена среда за нашите села и за града. От 4 години работим активно за по-добро образование в Пещера и го постигаме, въвеждайки иновации в учебните заведения. Искаме да развием територията на старата казарма, но не като я разпродадем на парче, а направим цялостен проект, като работим за създаването на Технопарк.

Искаме спокойствие и сигурност за нашите граждани и за това направихме цялостно видеонаблюдение в общината.

4 години доказвахме, че това, което е добро за нашата местна общност го правим. С проектната готовност, която имаме ние показваме, че не работим ден за ден. Ние мислим в перспектива.

За това на 27 октомври с моя отбор – кандидатите за общински съветници и нашият кандидат за кмет на с. Радилово Йордан Коев, ще разчитаме на разумаq вие да изберете работата пред празните обещания. Ние вече имаме опит и знаем кое е възможно и кое не. За това от нас не чухте и няма да чуете празни приказки.

Гласувайте с номер 43 в бюлетините за по-доброто бъдеще на община Пещера!

АЗ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ РАБОТЯ С ОТГОВОРНОСТТА НА УПРАВЛЕНЕЦ , КОЙТО ОСЪЗНАВА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ, ЗА ДОБРУВАНЕТО НА ПЕЩЕРЦИ !