Пещера. Водосвет в катедралния храм „Св. Димитър” бе отслужен днес от отец Тодор, където за здраве в църквата се помолиха кандидатът за кмет на Община Пещера Николай Зайчев, кандидатът за кмет на Радилово Йордан Коев и кандидатите са общински съветници от ГЕРБ, както и народният представител и председател на ГЕРБ-Пещера Десислава Костадинова.

„Застанахме с открити сърца в Божия храм, за да се помоли първо за здраве, а след това Господ да направлява действията ни. Вярата е била онази, която ни е водила и, както отец Тодор припомни, докато българската армия е вървяла с Бог напред, българско знаме не е пленявано в бой. Вярата е важна, защото тя ни дава увереността, че можем и ще се справим, но в същото време ни възпитава в кротост и смирение“, каза след водосвета кандидатът за втори мандат като кмет на Пещера Николай Зайчев.

Той изрази увереност, че жителите на Община Пещера отново ще направят своя правилен избор и ще заложат на опита, знанията, уменията, но и на младите и успешни хора в листата на ГЕРБ.

„Гласувайки с номер 43 в интегралната бюлетина, хората знаят, че дават положителен вот на всичко, което е направено през последните 4 години. Надяваме се да продължим започнатото и да го надградим“, каза в заключение Николай Зайчев.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!